Contact for queries :
banner1

Description

billige fotballdrakter

klubben har muligheten til ytterligere

Bailly har forpliktet seg til United frem til

Billige Fotballdrakter, Fotballdrakt Barn

midtstopperen nye avtale er billige fotballdrakter serie med store spillere

Bailly har forpliktet seg til United frem til 2024, mens klubben har muligheten til ytterligere et år – noe som betyr at han kan tilbringe ytterligere fire år på Old Trafford.

Midtstopperen nye avtale er et show av tro fra Red Devils, med Bailly som har spilt bare 15 ganger for Solskjærs side denne sesongen etter å ha tålt en rekke skader siden han kom i 2016.

Men nyheten reiser også spørsmål om hvorfor det foreløpig ikke har vært noen utvikling over Pogbas fremtid billige fotballdrakter.

Hans agent Mino Raiola sendte sjokkbølger rundt Old Trafford tidligere denne sesongen da han gjorde bombeskallen påstand om at Pogba så sin fremtid andre steder, og at et trekk ville være den beste løsningen for alle parter.

Men Solskjær svar på Raiolas inngripen var å finne en ny rolle for verdenscupvinneren, og Pogba har produsert noen av sine beste prestasjoner denne sesongen til venstre for Uniteds angrep fotballdrakt barn.

Så spørsmålet må stilles, hvis skadelig Bailly har fått sin fremtid løst, hvorfor har det samme ikke blitt gjort med Pogba?

Og det kan være at klubben er klar til å tjene penger i sommer, ivrig etter å lære av tidligere feil da de betalte over oddsen for en serie med store spillere fodboldtrøjer tilbud.

Administrators

  • Profile picture of gobbet869

About WPLMS

WPLMS is the most popular Education WordPress theme. With over 12000 customers and several startups successfully running their businesses on WPLMS, it is the most powerful solution for Education websites right now.

Popular Tags

Who’s Online

There are no users currently online
top
Template Design © VibeThemes. All rights reserved.